Het verkennerskamp 2017

De verkenners hebben dit jaar gekozen voor de Vinkeveense Plassen als locatie voor hun zomerkamp. Na wat moeilijkheden omtrent het al dan niet moeten betalen van een forse huurprijs (niet dus) zijn we inmiddels al zo ver dat er een draaiboek met alle spelen klaarligt.

vveen

Wat we nog missen is de lijst met deelnemers, die hebben we nodig om de rest van de schema's te maken, zoals het kooienrooster, het botenscchema tijdens de heen en de terugreis , enz.  Mijn verzoek is dan ook duidelijk. Lever het inschrijfformulier ZO SENL MOGELIJK in of stuur een mailtje naar Skip (eynsberg@xs4all.nl)

Het kamp wordt gehouden van zaterdag 8 juli tot en met zondag 16 juli. Alle bijzonderheden staan in het kampboekje dat u inmiddels hebt ontvangen en dat ook op deze website aanwezig is (klik hier voor het kampboekje)


Let op . de reis naar Vinkeveen is 88 kilometer lang. Het is dus absoluut noodzakelijk om vroeg te vertrekken.

We vetrekken dus om uiterlijk 09.00 uu vanaf het groepshuis, of eerder als alle verkenners aanwezig zijn. Vanaf 08.15 zijn we aanwezig en kunnen de verkenners dus al komen.


Bij het vertrek leveren de verkenners hun zakgeld in bij de kampbank en dan willen we ook graag alle medicijnen van u ontvangen. Lever ALLE medicijnen bij de  leiding in , dan kunnen wij er voor zorgen dat de verkenner op tijd de juiste medicijnen inneemt en is het vergeten dus vrijwel onmogelijk.


De inschrijfbrief
De huidige deelnemerslijst
Het kampboekjeTerug naar de Homepage