Zomerkamp 2008

De Biesbosche 

Woendag 23 juli

Vandaag was het fantastisch weer. Ook al waren er zo nu en dan wat wolken, toch werd het lekker warm en scheen de zon regelmatig

Ik heb inmiddels gehoord dat de foto's van dinsdag niet over zijn gekomen. Inmiddels zijn ze opnieuw geladen, dus al alles goed is dan kunt u ze nu wel zien

De jongens hadden vandaag een dagtocht door de kreekjes van de Biesbosch. Na door de Tele naar het begin op de Amer te zijn gesleept en na de lunch vertrok men (als echte ontdekkingsreizigers) door de smalle slootje en kreken.

Er moest  geroeid en gejaagd worden en het was soms spannend of  ze er wel doorheen pasten.

Om een uur of 4 werd kontakt met de Buts gemaakt en kwam men terug bij de Ody.

De ody ligt er ook een beetje bij als een vis op het droge. Door het uitzonderlijk lage water liggen ook wij behoorlijk droog bij eb.

Vanavond gaat Stors proberen om de Drakar (van een groep uit Zwijndrecht) los te trekken. Die jongens kwamen even een paar uur bij ons aan het strand liggen. Dat was drie dagen geleden. 

Misschien dat het vanavond om 23.00 (bij hoog water) lukt

We houden u op de hoogte

Momenteel zijn de jongens aan het volleyballen. De stemming is nog steeds opperbest, alleen sommigen jongens (en bootslieden) worden een beetje moe. Natuurlijk speelt de leiding daar op in, dus vanavond vroeg naar bed.

Door nauwe slootjes Gezellige met elkaar roeien Soms moest de mast naar beneden
De Buts lag te wachten voor de terugreis Veilig terug bij de Ody Er groeide een groot zandkasteel
De Ody lag ook op de wal "iemand" had het water weggehaald Het was een vreemd gezicht


Terug naar het Zomerkamp menu

Terug naar de Caland-site