Zomerkamp Verkenners 2012

Eiland van Maurik

 

Het wordt dit kamp een aaneenschakeling van nieuwigheden. 

We zijn op een nieuwe kamplocatie. We zijn hier nog nooit geweest en dat is altijd spanend. Alle voorbereidingen zijn al maanden geleden getroffen en we hebben er een dag intensief rond gereden en rond gekeken en alle benodigde toestemmingen gevraagd en gekregen

Het tweede nieuwe is dat we voor het eerst gaan werken met de nieuwe kraan. Natuurlijk hebben we hem al diverse keren gebruikt, onder andere om de Ody voor dit kamp te laden, maar dat was steeds aan onze steiger. Nu gaan we hem echt gebruiken, terwijl de Odysseus met zijn boeg aan een eiland ligt.

En als laatste het nieuwe aggregaat en de hele nieuwe elektrische installatie die ook 220 Volt maakt als het aggregaat niet draait. Ik denk dat dit een enorme verbetering zal zijn, met dank aan Stors en Stem.

Natuurlijk zal er een ding niet veranderen, dat is de manier waarop wij u op de hoogte houden van de gebeurtenissen tijdens dit kamp

Iedere avond proberen wij een dagverslag met een aantal foto's op het internet te zetten, zodat u op de hoogte bent van de gebeurtenissen.

Wij wensen u veel leesplezier

Het laden van de Ody Zaterdag Zondag Maandag Dinsdag
Woensdag Donderdag Vrijdag avond Zaterdag Zondag

 

Terug naar het Caland-archief

Terug naar de Caland Home page