De Schut

Ons groepshuis

Noorderkanaalweg 26 (tegenover Gordelweg 76)

kaart

In dit groepshuis dat speciaal voor ons ontworpen werd door de architekt J. van Wijk en in 1974 geopend werd, spelen we al onze spelen en doen we al onze activiteiten. Tenzij het droog is dan gaan we natuurlijk naar buiten. Dat kan zijn op ons eigen terrein of op een van de speelvelden die vlakbij liggen. Zo nu en dan gaan we ook verder weg, bijvoorbeeld naar het Melanchtonark, terwijl er voor de verkenners natuurlijk het Noorderkanaal voor de deur ligt om vlotten te bouwen of om bruggen overheen te pionieren.

Het speellokaal is speciaal ontworpen om met grote groepen welpen of verkenners te spelen, zo zijn de wanden extra versterkt en de ramen van dubbeldik glas gemaakt.

Behalve dit speellokaal waar voluit in gespeeld kan worden is er ook nog "de Brug" (de keuken anex leiderskamer). Ook de brug is vrij toegankelijk voor de welpen, de verkenners en de ouders. Er mag alleen niet in gestoeid of geschreeuwd worden.

 De brug is de plaats waar de koffiemachine hangt, waar veel ouders (die hun zoon komen brengen of halen) dankbaar gebruik van maken. Dat is alleen maar gezellig !


schut
lokaal
brug 1
Ons groepshuis "de Schut" de basis voor al onze activiteiten
Het speellokaal. Lekker groot en voorzien van extra dikke ruiten. Je kan er in voetballen
De Brug, leiderkamer, keuken maar ook toegankelijk voor welpen, verkenners en ouders
brug2
vlet
cont
Onze "dassen verzameling" op de Brug
Achter het groephuis liggen 's winters de vletten
Twee van de drie containers, de achterste is de werkplaatscontainer

Terug naar het vloot menu

Terug naar de Caland-homepage