Welpenkamp 2017

Op zaterdag 5 augustus vertrekt de horde van de Calandtroep om uiterlijk 10 uur vanaf het groepshuis naar ons kampeerterrein in't Schijf (in de buurt van Roosendaal in Noord-Brababant) voor het grote avontuur dat het zomerkamp ons weer gaat brengen.

Als de welpen op het kampeerterrein aankomen staan de tenten al op hen te wachten en staat het grote zwembad al overeind en brandt de verwarming van het bad al en is het huisje al helemaal ingericht voor het komende  kamp.
Nee er zijn geen kaboutertjes aan het werk geweest , maar een deel van de leiding en de kampkoks zijn al vrijdag naar 't Schijf gegaan om alles voor te bereiden en op te bouwen.

Na een inspectie van de merking van de kleding, wordt de helft in de plunjezak gelaten en de andere helft in een kratje gestopt (woensdag gaan de vuile kleren uit het kratje in de plunjezak en de schone kleren uit de plunjezak in het kratje, dan hebben we tenminste weer wat schone spullen.

Daarna worden de luchtbedden opgeblazen en de slaapzakken (en knuffels) in de tent gelegd. Daarna gaan we het bos in en begint het kamp pas echt.

In het onderstaande menu kunt u kiezen uit , de inschrijfbrief, de actuele stand van de opgegeven deelnemers en het kampboekje


De inschrijfbrief
De  Deelnemers tot op heden
Het kampboekje

Terug naar de Homepage